Daarom LOV

Samen bereiken we als ondernemers meer. En samen weten we meer. Daarom is er de Leiderdorpse ondernemersvereniging (LOV), die al bestaat sinds 1983. De LOV is een actieve ondernemersvereniging, die altijd open staat voor nieuwe ondernemers.


De LOV is voor de locale en regionale overheid hét klankbord van ondernemend Leiderdorp. We houden de overheid scherp en zorgen dat de belangen en inzichten van het bedrijfsleven worden gehoord. De LOV biedt leden een uitgebreid netwerk van ondernemers die reeds jaren in Leiderdorp zijn gevestigd en startende ondernemers met frisse ideeën die ook hun netwerk graag uitbreiden.

Of u nu directeur bent van een groot bedrijf, een éénmansbedrijf vertegenwoordigt, in de automatisering, advocatuur of in de detailhandel werkt, iedereen heeft baat bij het kennen van zijn omgeving en kan leren van de ervaring van anderen. Daarom organiseren we netwerkbijeenkomsten en lezingen met interessante sprekers, met onderwerpen die op uw belevingswereld aansluiten. Even uit uw drukke dagelijkse werkzaamheden en makkelijk op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de regio, van het bedrijfsleven om u heen en mogelijkheden voor samenwerking ontdekken.

Dat alles vindt u bij de LOV. En voor de kosten hoeft u het niet te laten.

 

Het bestuur.