← terug naar overzicht

Nieuwsbrief

LOV Nieuwsbrief mei 2018


Komenden LOV evenementen

De komende tijd zijn er diverse evenementen waar de LOV bij betrokken is, of die we als vereniging zelf organiseren. Binnenkort ontvangt u hier de digitale uitnodgingen voor. 

Netwerkbijeenkomst bij Sportcentrum van Houdt | woensdag 6 juni

De netwerkbijeenkomst van mei wordt gehouden op woensdag 6 juni. De bijeenkomst vindt een week later plaats in verband met de Ondernemersborrel van de Gemeente Leiden. 

Gastheer en gastvrouw van deze borrel zijn Roger en Marjon van Houdt, van Sportcentrum van Houdt. In januari won de sportschool de Leiderdorpse Ondernemersprijs. Tijdens de bijeenkomst vindt er ook een rondleiding door het sportcentrum plaats. 

LOV Netwerkontbijt | donderdag 14 juni

De LOV organiseert op donderdag 14 juni een netwerkontbijt. Twaalf LOV leden kunnen die dag gratis aan het ontbijt deelnemen en een gastondernemer die geen lid is van de LOV introduceren. De introductie bestaat uit een pitch van 2 minuten waarin je je gast voorstelt, jullie zakelijke connectie staat hierin centraal. Het doel van deze bijeenomst is elkaar beter te leren kennen en het ondernemersnetwerk uit te breiden.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, deelname kan alleen als je een gast meeneemt.

Voorronde van de starterswedstrijd LEF | dinsdag 19 juni

De kandidaten voor de starterswedstrijd LEF zijn bekend. Tijdens de selectieavond mochten alle ingeschreven kandidaten een pitch van vijf minuten geven voor de selectiecommissie. Uiteindelijk zijn er twaalf kandidaten geselecteerd, die in de komende voorronde strijden om een plek in de halve finale. Tijdens de voorronde vallen er direct zes kandidaten af. De LOV is dit jaar ook weer partner van deze starterswedstrijd.

Voorronde

De voorronde van LEF vindt op dinsdagavond 19 juni plaats, bij AREA071 in Leiderdorp. Iedere kandidaat krijgt twee minuten de tijd om om zijn/haar bedrijf te pitchen voor het publiek en de zes coaches van LEF. Iedere coach kiest vervolgens één kandidaat. De zes kandidaten zonder coach, moeten direct afscheid nemen van de wedstrijd.

De voorronde van LEF is gratis te bezoeken en start om 20.00 uur, aanmelden kan via deze link.

Kandidaten

De kandidaten die door mogen naar de voorronde zijn; Oppas Madelief, Stains & Crockett, The Greener Good, PARTOF_, Mees & Co, Factory 6, TRIXS, TravelHunter, De Kleine Planeet, The Dance Lab, TM Promotions, en Altair.

SAVE THE DATE: LOV Sloepentocht | woensdag 27 juni 

Het netwerkseizoen sluiten we traditioneel af met de sloepentocht, deze zal op woensdag 27 juni plaatsvinden vanaf 14.30 uur. Meer informatie hierover volgt binnenkort, maar hou de datum alvast vrij.

 

Afscheid Paul Wiltink

Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft Paul Wiltink afscheid genomen van het dagelijks bestuur van de LOV. De functie van penningmeester is overgenomen door Pim Klop, verder is Astrid Selier toegetreden tot het dagelijks bestuur van de vereniging. Pim en Astrid werden tijdens de vergadering benoemd tot bestuurslid.

Tijdens de ALV kreeg Paul een cheque, met een levenslange gratis toegang tot het LOV kerstdiner.

Nieuwe leden

In de afgelopen periode zijn er een aanta nieuwe ondernemers die zich hebben aangelosten bij de LOV. We heten Stair Coaching, Credion en Paarse Bril van harte welkom.


In deze nieuwsbrief:

> Onze agenda
Agenda


Netwerkbijeenkomst | Sportcentrum van Houdt
juni
6
Adres: Luykendreef 3
Plaats: Leiderdorp
Tijd: 17.30 - 19.30 uur
lees verder


LOV Netwerkontbijt bij AREA071
juni
14
Adres: Sisalbaan 5a
Plaats: Leiderdorp
Tijd: 6.45 - 8.30 uur
lees verder


Voorronde Starterswedstrijd LEF
juni
19
Adres: Sisalbaan 5a
Plaats: LEIDERDORP
Tijd: 20.00 - 22.30 uur
lees verder


LOV Sloepentocht | Brasserie Meelfabriek Zijlstroom
juni
27
Adres: Brasserie Meelfabriek Zijlstroom
Plaats: Zijldijk 28, Leiderdorp
Tijd: 14.15 - 21.00 uur
lees verder