Skip to content

LOV Nieuwjaarsreceptie, online en interactief

Online en op TV bij Unity.NU

 

De LOV is traditiegetrouw de eerste met een nieuwjaarsreceptie. Ook dit jaar houden we die traditie in Leiderdorp in ere. Maandagavond 4 januari vindt de nieuwjaarsreceptie om 23.00 uur plaats en duurt tot +/- 21.30 uur.

 

Talkshow

Via een live talkshow blikken we terug op een ‘ondernemend’ 2020 en blikken we vooruit op het jaar dat voor ons ligt. Natuurlijk proosten we ook op het nieuwe jaar. Vanuit de studio bij AREA071 presenteren LOV-voorzitter Lorien de Roode en Rudo Slappendel deze show. Verder schuiven er ondernemende gasten aan tafel en kun je als deelnemer ook live ‘Skypen’. De uitzending is online te volgen en wordt ook live uitgezonden op televisie bij Unity.NU.

Leiderdorpse nieuwsquiz 2020

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt er ook een nieuwsquiz gehouden. Deelnemers en kijkers kunnen gratis deelnemen aan deze nieuwsquiz, waarbij de kennis over het Leiderdorpse nieuws van 2020 wordt getest. Hierbij zijn leuke prijzen te verdienen.

Borrelpakket

Leden van de LOV ontvangen een borrelpakket thuis, zodat er tijdens de nieuwjaarsreceptie iets te eten en te drinken is. Kijken er meerdere mensen met je mee? Dan kun je tegen een meerprijs van 15 EURO een extra borrelpakket bestellen.