Skip to content
Asopos

Netwerkevenement Businessclub Asopos

Zijlstroom 137, Leiderdorp

De businessclub van roeivereniging Asopos De Vliet organiseert dinsdag 24 mei een netwerkbijeenkomst. Leden van de LOV zijn hier ook van harte welkom.

De avond zal in het teken staan van een toepasselijk onderwerp; transitie. Een transitie, het maken van een overstap of het beginnen aan een nieuw onderdeel in het leven is iets wat niet meer weg te denken is in de huidige maatschappij. Het maken van een loopbaanswitch, het overstappen op een andere vorm van energie of een topsportcarrière afsluiten zijn hier enkele voorbeelden van. Deze avond hebben wij twee sprekers die over dit onderwerp vertellen:
  • Ward van Zijl: een jarenlange topsportcarrière vergt veel omschakelingsvermogen, en hij zal het deze avond hebben over de uitdagingen die hij in de sport heeft meegemaakt.
  • Caryl Jonis: Ir. Caryl Jonis is programmamanager bij een van de grootste energiemaatschappijen/warmtebedrijven van Nederland. Hij zal zijn visie geven over de energie & warmtetransitie die binnen zijn branche aan het opkomen is.
  • Jelena van Hameren: bij een transitie komt verandering kijken, en dat is precies wat Jelena met haar bedrijf VIBAS probeert te stimuleren. Als organisatie moet je meegaan met de tijd, en is het de uitdaging om permanent te blijven veranderen. Jelena zal deze avond vertellen hoe zij dit bij bedrijven concreet vormgeeft.
Programma:
17:30 Inloop
18:00 Opening en welkom
18:05 – 19:00 Sprekers
19:00 Start borrel
Het Business Club event zal plaatsvinden bij de sociëteit van Asopos aan de Zijlstroom 137 in Leiderdorp. Voor het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er fietsrekken aanwezig.