Skip to content
Laat-social-media-voor-je-werken-NEW

Workshop ‘Laat social media voor je werken’

Grand Café Hofplein, Leiderdorp

Ben je ondernemer in de 071 regio en wil jij social media inzetten om jouw omzet te vergroten? Sluit dan aan bij deze praktische workshop onder leiding van Rudo Slappendel en Joyce van Meurs.

We kunnen er niet meer omheen: digitalisering is tegenwoordig overal. Of je nu een fysieke winkel hebt, een maakbedrijf bent, een dienstverlenend bedrijf hebt: elk bedrijf krijgt er mee te maken.

Digitalisering biedt ondernemers dan ook enorme kansen! Bedrijven die gebruikmaken van die kansen groeien namelijk sneller en zijn toekomstbestendiger. Gemeenten in de 071- regio hebben de handen ineengeslagen om ondernemers te ondersteunen bij het verzilveren van die kansen. Met workshops op locatie, dichtbij de ondernemers zelf.

Zo organiseren gemeente Leiderdorp, de Leiderdorpse Ondernemersvereniging en Economie071 op maandag 28 november tussen 18.30u – 21.00u een workshop die specifiek inzoomt op Social Media. Rudo en Joyce geven de interactieve workshop waarbij het gaat om het inzetten van Social Media om potentiële klanten te bereiken. Tijdens de workshop worden handvaten gegeven die direct toepasbaar zijn op ieder zijn eigen situatie. Mis het niet, meld je aan en benut meteen social media kansen tijdens de drukke feestdagen!