Skip to content

De LOV in beeld

Hier vind je video’s over de LOV of van projecten waar we bij betrokken zijn.

LOV Netwerkbijeenkomst mei 2022

De netwerkbijeenkomst van de LOV vond donderdag 12 mei plaats bij Grand Café Hofplein in Leiderdorp. Het eerste gedeelte stond uit een netwerkborrel, waarbij er ook meer werd verteld over het nieuwe initiatief Max Mobiel. Het tweede gedeelte bestond uit de workshop ‘Digital Marketing’ van Economie071.

LOV Netwerkbijeenkomst april 2022

Op 7 april vond de netwerkbijeenkomst van de Leiderdorpse Ondernemersverenging plaats bij AREA071. Naast de borrel was er ook een workshop ‘Cyber Security, deze werd in samenwerking met Economie071 georganiseerd. Deze avond vond ook de ALV van de vereniging plaats en werd er afscheid genomen van Astrid Selier als bestuurslid en Willem Joosten als wethouder Economische Zaken.

LOV Sloepentocht 2022

Vorige week gingen we het water op tijdens de sloepentocht. Het was erg gezellig en we hielden het droog! Bekijk hier onze aftermovie. In deze aftermovie zie je onder andere Nadia Korbee, Tom Groentjes en Lorien De Roode. Op donderdag 22 september is de volgende netwerkbijeenkomst bij Gemeente Leiderdorp. Ook een keer kennismaken met de LOV? Bezoek onze bijeenkomst, meld je aan via info@lovleiderdorp.nl. #netwerken #lovleiderdorp #leiderdorp #ondernemen

LOV Netwerkbijeenkomst maart 2022

Iedere maand organiseert de Leiderdorps Ondernemersvereniging een netwerkbijeenkomst. Op donderdag 17 maart waren we te gast bij ons (bestuurslid) Ben v/d Kommer van Kruyt, de ijzerwarenwinkel aan de Touwbaan in Leiderdorp.