Home

5

Evenementen

5
Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Voor het eerste sinds lange tijd konden we weer een netwerkbijeenkomst organiseren. Vanavond kwamen we bij elkaar bij Grand Café Hofplein. Het was een winterse bijeenkomst met erwtensoep en zuurkool met worst.

Tijdens deze bijeenkomst was Dwayne van der Klugt onze gastspreker. In de video legt hij uit waarover hij vertelde. Verder komen onze voorzitter Lorien De RoodeRoy Spierenburg van GoedOpOrde.nlTom Groentjes van Emerald-IT en Mikel Tjon van Bakker & Neve Netwerk Notarissen aan het woord.

Nieuwjaar gestart bij LOV

Nieuwjaar gestart bij LOV

Het nieuwe jaar is gestart, ook voor ons! Dinsdag 2 januari organiseerden we traditioneel de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. Bij Grand Café Hofplein werden er handjes geschud en was er een woordje van onze voorzitter Lorien de Roode.   In deze video hoor en...

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging heeft haar traditionele kerstdiner dit jaar gehouden bij Brasserie Park. Dit keer vond er een moord plaats en moesten de aanwezige ondernemers uitzoeken wie de moord gepleegd heeft. Het bleek LOV-voorzitter Lorien de Roode te...