Home

5

Evenementen

5
Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Voor het eerste sinds lange tijd konden we weer een netwerkbijeenkomst organiseren. Vanavond kwamen we bij elkaar bij Grand Café Hofplein. Het was een winterse bijeenkomst met erwtensoep en zuurkool met worst.

Tijdens deze bijeenkomst was Dwayne van der Klugt onze gastspreker. In de video legt hij uit waarover hij vertelde. Verder komen onze voorzitter Lorien De RoodeRoy Spierenburg van GoedOpOrde.nlTom Groentjes van Emerald-IT en Mikel Tjon van Bakker & Neve Netwerk Notarissen aan het woord.

Netwerkborrel bij Hästens

Netwerkborrel bij Hästens

De netwerkborrel van april werd gecombineerd met een rondleiding langs de bedden van Hästens. Bijna iedereen maakte van de gelegenheid gebruik de bedden uit te proberen en kreeg desgewenst slaapadvies. In de video zie je een impressie van deze geslaagde bijeenkomst....