Home

5

Evenementen

5
Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Thema avond ‘Digital marketing’ bij Grand Café Hofplein

Voor het eerste sinds lange tijd konden we weer een netwerkbijeenkomst organiseren. Vanavond kwamen we bij elkaar bij Grand Café Hofplein. Het was een winterse bijeenkomst met erwtensoep en zuurkool met worst.

Tijdens deze bijeenkomst was Dwayne van der Klugt onze gastspreker. In de video legt hij uit waarover hij vertelde. Verder komen onze voorzitter Lorien De RoodeRoy Spierenburg van GoedOpOrde.nlTom Groentjes van Emerald-IT en Mikel Tjon van Bakker & Neve Netwerk Notarissen aan het woord.

Sloepentocht 2023

Sloepentocht 2023

De traditionele seizoensafsluiter van de LOV is de jaarlijkse sloepentocht. Dit jaar vond deze plaats op donderdag 22 juni. Er werd gestart met koffie en gebak bij La Place en na een tocht over het water was er een werkbezoek bij de nieuwste brasserie van de Brasserie...