Lid worden

Wil je als ondernemer jouw zakelijk netwerk in en rondom Leiderdorp vergroten? Dan is lid worden van onze vereniging een goed idee! Hieronder kun je lezen wat wij als ondernemersvereniging doen.  Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.

 

Lid van de LOV

Als ondernemersvereniging behartigen wij de belangen van ondernemers in Leiderdorp.  Ook bieden wij allerlei mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten en kennis op te doen. We organiseren netwerkborrels, kennissessies en bedrijfsbezoeken. We hebben een jaarlijkse sloepentocht voor de zomer met een hapje en een drankje en een kerstbijeenkomst met diner aan het eind van het jaar. Tenslotte hebben we ook jaarlijks een Algemene Ledenvergadering. Onder
‘Evenementen’ op onze website kun je vinden wat wij binnenkort organiseren. Daar kun je je ook aanmelden.

 

Contributie

De contributie bedraagt het eerste jaar voor iedereen € 125,00 (bij aanmelding betalen nieuwe leden tot september € 125,00 ,  na september gaat de facturatie in januari van het volgende jaar in voor € 125,00). Daarna korst het lidmaatschap € 275,00 voor ZZP’ers/ Maatschap / VOF/ Eenmanszaak en € 325,00 voor een BV (excl. btw). De contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

 

Kennismaken

Wil je graag eerst eens kennismaken met de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging? Dat kan! Kom vrijblijvend langs bij een van onze netwerkborrels. Laat even weten dat je komt via info@lovleiderdorp.nl, dan ontvangt een van onze bestuursleden je persoonlijk.

 

Wil je lid worden? Dan kun je je aanmelden door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Meld je aan!

    Ik geef toestemming dat de LOV contributie afschrijft door middel van een automatische incasso
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Wordt ook onderdeel van dé Leiderdorpse ondernemers vereniging!