Home

5

Evenementen

5
Netwerkborrel bij CompuCorner

Netwerkborrel bij CompuCorner

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) was woensdag 22 februari te gast bij CompuCorner op de draadbaan 1 in Leiderdorp. CompuCorner won de publieksprijs bij de Leiderdorpse Ondernemers Prijs 2023.

Nieuwjaar gestart bij LOV

Nieuwjaar gestart bij LOV

Het nieuwe jaar is gestart, ook voor ons! Dinsdag 2 januari organiseerden we traditioneel de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. Bij Grand Café Hofplein werden er handjes geschud en was er een woordje van onze voorzitter Lorien de Roode.   In deze video hoor en...

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging heeft haar traditionele kerstdiner dit jaar gehouden bij Brasserie Park. Dit keer vond er een moord plaats en moesten de aanwezige ondernemers uitzoeken wie de moord gepleegd heeft. Het bleek LOV-voorzitter Lorien de Roode te...