Home

5

Evenementen

5
Netwerkborrel bij The Brandscape Agency

Netwerkborrel bij The Brandscape Agency

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) bracht woensdag een bezoek aan The Brandscape Agency, de winnaars van de juryprijs van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023. Zo’n 50 ondernemers kwamen op de bijeenkomst af, waarbij er onder andere een rondleiding door het bedrijf op het programma stond. The Brandscape Agency bouwt decors en doet dit onder andere voor het SBS6 programma Marble Mania. Verder bouwt het bedrijf meerdere boten voor de Gay Pride en veel stands voor beurzen. Dit jaar bouwt het bedrijf aan een energieneutraal pand en worden de kantoren en werkplaatsen geïntegreerd in één pand. De bijeenkomst werd afgesloten met een BBQ.

Sloepentocht 2023

Sloepentocht 2023

De traditionele seizoensafsluiter van de LOV is de jaarlijkse sloepentocht. Dit jaar vond deze plaats op donderdag 22 juni. Er werd gestart met koffie en gebak bij La Place en na een tocht over het water was er een werkbezoek bij de nieuwste brasserie van de Brasserie...