Home

5

Evenementen

5
Netwerkborrel bij The Brandscape Agency

Netwerkborrel bij The Brandscape Agency

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) bracht woensdag een bezoek aan The Brandscape Agency, de winnaars van de juryprijs van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023. Zo’n 50 ondernemers kwamen op de bijeenkomst af, waarbij er onder andere een rondleiding door het bedrijf op het programma stond. The Brandscape Agency bouwt decors en doet dit onder andere voor het SBS6 programma Marble Mania. Verder bouwt het bedrijf meerdere boten voor de Gay Pride en veel stands voor beurzen. Dit jaar bouwt het bedrijf aan een energieneutraal pand en worden de kantoren en werkplaatsen geïntegreerd in één pand. De bijeenkomst werd afgesloten met een BBQ.

Netwerkborrel bij Hästens

Netwerkborrel bij Hästens

De netwerkborrel van april werd gecombineerd met een rondleiding langs de bedden van Hästens. Bijna iedereen maakte van de gelegenheid gebruik de bedden uit te proberen en kreeg desgewenst slaapadvies. In de video zie je een impressie van deze geslaagde bijeenkomst....

Nieuwjaar gestart bij LOV

Nieuwjaar gestart bij LOV

Het nieuwe jaar is gestart, ook voor ons! Dinsdag 2 januari organiseerden we traditioneel de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. Bij Grand Café Hofplein werden er handjes geschud en was er een woordje van onze voorzitter Lorien de Roode.   In deze video hoor en...