Home

5

Evenementen

5
Netwerkborrel bij Fotografie Lavina

Netwerkborrel bij Fotografie Lavina

Op 19 april waren we te gast bij Lavina Spruitenburg in haar fotostudio in Hazerswoude-dorp. Tijdens deze bijeenkomst vertelde zij over wat zij doet. Ook kregen de leden de mogelijkheid om een profielfoto te laten maken voor LinkedIn. Bekijk hieronder de video voor een korte impressie.

Netwerkborrel bij Hästens

Netwerkborrel bij Hästens

De netwerkborrel van april werd gecombineerd met een rondleiding langs de bedden van Hästens. Bijna iedereen maakte van de gelegenheid gebruik de bedden uit te proberen en kreeg desgewenst slaapadvies. In de video zie je een impressie van deze geslaagde bijeenkomst....

Nieuwjaar gestart bij LOV

Nieuwjaar gestart bij LOV

Het nieuwe jaar is gestart, ook voor ons! Dinsdag 2 januari organiseerden we traditioneel de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. Bij Grand Café Hofplein werden er handjes geschud en was er een woordje van onze voorzitter Lorien de Roode.   In deze video hoor en...