Home

5

Evenementen

5
Eerste borrel na de zomer druk bezocht

Eerste borrel na de zomer druk bezocht

Het nieuwe netwerkseizoen werd woensdag 6 september geopend bij Ijscafé Danice, in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp. De bijeenkomst werd goed bezocht, ruim veertig ondernemers kwamen langs tijdens de eerste borrel na de zomer. 

De aanwezigen deelden met elkaar hun vakantie verhalen en hun plannen voor de rest van het jaar. Ook konden zij naast de drankjes en hapjes genieten van pizza en ijs. De organisatie van deze borrel was in handen van de LOV, Domino’s Pizza Leiderdorp en Danice. 

Nieuwjaar gestart bij LOV

Nieuwjaar gestart bij LOV

Het nieuwe jaar is gestart, ook voor ons! Dinsdag 2 januari organiseerden we traditioneel de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. Bij Grand Café Hofplein werden er handjes geschud en was er een woordje van onze voorzitter Lorien de Roode.   In deze video hoor en...

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

LOV Kerstdiner spannend en leuk!

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging heeft haar traditionele kerstdiner dit jaar gehouden bij Brasserie Park. Dit keer vond er een moord plaats en moesten de aanwezige ondernemers uitzoeken wie de moord gepleegd heeft. Het bleek LOV-voorzitter Lorien de Roode te...