Home

5

Evenementen

5
Eerste borrel na de zomer druk bezocht

Eerste borrel na de zomer druk bezocht

Het nieuwe netwerkseizoen werd woensdag 6 september geopend bij Ijscafé Danice, in winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp. De bijeenkomst werd goed bezocht, ruim veertig ondernemers kwamen langs tijdens de eerste borrel na de zomer. 

De aanwezigen deelden met elkaar hun vakantie verhalen en hun plannen voor de rest van het jaar. Ook konden zij naast de drankjes en hapjes genieten van pizza en ijs. De organisatie van deze borrel was in handen van de LOV, Domino’s Pizza Leiderdorp en Danice. 

Sloepentocht 2023

Sloepentocht 2023

De traditionele seizoensafsluiter van de LOV is de jaarlijkse sloepentocht. Dit jaar vond deze plaats op donderdag 22 juni. Er werd gestart met koffie en gebak bij La Place en na een tocht over het water was er een werkbezoek bij de nieuwste brasserie van de Brasserie...

Sport netwerkevenement

Sport netwerkevenement

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en de gemeente Leiderdorp organiseerden voor het eerst een sportnetwerk evenement op 23 mei 2023. Deze bijeenkomst is georganiseerd om ondernemerschap en sport met elkaar te verbinden. Gekleed in sportkleding werden er...